Consultant bedrijven: een omslag in mijn leven

Consultant bedrijven: advies voor start-ups

Ik ben altijd een ondernemend type geweest. In mijn leven heb ik maar liefst 7 eigen bedrijven gehad en mijn achtste staat op stapel. Wat ik in al die jaren vooral geleerd heb? Hoe het vooral niet moet, en dat is zeer bruikbare informatie voor start-ups. Daarom is de nieuwe titel op mijn visitekaartje consultant bedrijven. Ik ga bij nieuwe bedrijven langs en bekijk hun plannen, ik licht het hele bedrijf door een geef dan mijn advies. En dat advies is niet altijd even leuk om te horen. Zo moest ik laatst twee ontzettende leuke ambitieuze jongens het advies geven om volledig te stoppen met hun bedrijf. Als ze door zouden gaan zouden ze alleen nog maar meer geld gaan verliezen. De jongens waren zeer teleurgesteld maar hebben mijn advies toch opgevolgd. Momenteel zijn ze bezig met een nieuwe start-up en begint het geld binnen te lopen. Consultant bedrijven, een mooi beroep waarin je het belang klantervaring leert begrijpen. Deze klantervaring kan op de korte termijn negatief zijn maar op de lange termijn zeer positief uitpakken.

(Visited 57 times, 1 visits today)