Persoonlijk financieel advies: altijd de helpende hand?

Persoonlijk financieel advies: dat kan, maar alleen tijdens werktijd

Het is soms lastig om werk en privé gescheiden te houden. Zeker wanneer je ergens goed in bent waar de meeste mensen de ballen verstand van hebben. Ik moet dat parafraseren: de ballen verstand van hebben en er ook nog eens dagelijks mee te maken hebben. Ik ben van huis uit een financieel adviseur, ik geef dus persoonlijk financieel advies aan mijn klanten. Nu heb ik ook een hoop vrienden, en deze vrienden vinden het moeilijk om in te zien dat wat ik doe mijn baan is, en dat ik daar dus voor betaald krijg. Hoe vaak hoor ik niet: kun je mij helpen met het invullen van mijn belastingaangifte? Ik vraag dan altijd direct iets terug om mijn vrienden iets duidelijk te maken: dat is goed, als je voor mij dan een tafel maakt, of als je voor mij dan een verzekering op maat samenstelt. U snap het al, persoonlijk financieel advies geven doe ik graag, maar alleen tijdens werktijd.

(Visited 101 times, 1 visits today)